1. Tutustu

3. Ota yhteyttä

Rakenteilla

As Oy Äijälän Aarni

Jyväskylässä Äijälänsalmen rannalla, aivan vanhan sillan vieressä, sijaitsee paikka johon rakentuu Äijälän Aarni. Tummanpuhuva Aarni kattaa 12 asuntoa, joista jokainen rakennetaan modernista kantikkaasta hirrestä. Aarnin kokonaisuuteen kuuluvat kesäkeittiö ja Jyväsjärven ja Päijänteen yhdistävän kanavajoen rannassa seisova rantasauna.

Tahvosentie,
40520 Jyväskylä

Rakennettu hirrestä

Upea sijainti

Toimivat pohjaratkaisut

Ennakkomarkkinoinnissa olevan Aarnin asunnot ovat yksiöitä, kolmioita ja nelikkoja. Asunnot 1-3 ovat yksikerroksisia, loput asunnoista kaksikerroksisia. Autotallit ja pihapaikat myydään erillisinä osakkeina. Aarnin kiinteistöt rajaavat keskelleen yhteisöllisen, viihtyisän ja suojaisan yhteispihan, jonka keskelle sijoitetaan lasten leikkialue. Aarnin pihapiirissä sijaitsevat kauniit ja historialliset puurakennukset pyritään säilyttämään osana Äijälän Aarnin ympäristöä.

Aarni sijaitsee kauniilla vesistöjen ympäröimällä Äijälän alueella. Aivan Aarnin läheisyydessä sijaitsee Riemurannan leikkipuisto, vanhan sillan toiselta puolelta löytyvät historiallinen Kuokkalan Kartano ja ihastuttava pienvenesatama. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 350m ja Kuokkalan keskustan palvelut sijaitsevat kahden kilometrin etäisyydellä. Jyväskylän keskustaan Aarnilta on matkaa vain viiden kilometrin verran.

Kohteen tyyppi

RS-kohde

Kaupat kohteesta voidaan tehdä samantien, kun rakentaminenkin on käynnissä. Koska kyseessä on RS-kohde, maksat kohteesta valmistumisasteen mukaan.

Aloitusaika

Kesä 2018

Äijälän Aarni on parhaillaan rakenteilla.

Valmistumisaika

Kevät 2019

Äijälän Aarnin arvioitu valmistumisaika on keväällä 2019.

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle