Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Jyväskylän Helmikota

4 vapaata asuntoa

Valkoinen koti, järvi vieressä, vuosista parhaimmat edessä. Jyväskylään rakennettava Rogelkoti Helmikota on puurakenteinen käytännöllinen rivitalorakennus arvostetulla Kaunisharjun alueella – vain kivenheiton päässä kauniista Leppävedestä. Helmikota edustaa sitä minkä eteen työvuosina uurastettiin: yksinkertaista, vaivatonta onnellisuutta.

Kotaniemenkuja 13, Jyväskylä

Kunnon rakennusmateriaalit

Upea sijainti

Toimivat pohjaratkaisut

Skandinaavisen kaunis koti järven tuntumassa. Terveyskeskus ja palvelut kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Käytännöllinen pohjaratkaisu. Luonto alkaa terassilta. Sellainen on Jyväskylän Kaunisharjuun nouseva Helmikota. Kiinteistö on kuin vaalea, pieni ja kaunis helmi hyvällä paikalla. Kota puolestaan kuvastaa luonnonläheisyyttä ja omaa rauhaa. Rogelkodit rakentaa nyt uutta ja kaunista luonnonläheistä ja skandinaavista rivitaloa sinulle, joka haluat asumisen helppoutta palveluiden ääressä – ja semmoisella paikalla jossa eivät aivan kaikki pääse asumaan.

Kaunis vaalea puutalo kätkee sisälleen todellisia tilaihmeitä. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatos varastoineen sekä oma katettu sisäänkäynti. Näppärästä eteisestä on kulku wc-tiloihin sekä yhteen makuuhuoneista. Master bedroomista on pääsy ylelliseen vaatehuoneeseen.

Tupakeittiö -yhdistelmä on näiden kotien elämän sydän. L-mallinen keittiö tarjoaa kodikkuutta henkivän ruoanlaittopaikan, jonka lähelle on mahdollista sijoittaa ruokailutila. Keittiön pinnat saa hehkumaan järven puolelta siivilöityvä luonnonvalo. Olohuoneeseen on mahdollista saada oma viihdekeskus, jonka tunnelman sinetöi kaunis takka. Asunnon helmenä on kauniilla näkymällä varustettu sauna. Elämä on täällä – tutustu lisää.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös oma lämmin autotalli, jossa on auton lisäksi reilusti tilaa jokakesäisille pikkuprojekteille ja lämpöä jokatalvisille huoltotöille. Isoimman päätyasunnon ensimmäinen kerros kätkee suojaansa myös yhden makuuhuoneista. Yläkerta sisältää makuuhuoneita, keittiön, pesu- ja olohuoneen. Yläkertaan pääset itse valitsemaan sen pohjaratkaisun joka omaan unelmakotiisi kuuluu.

Lataa esite

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa markkinoinnin. Rekisteriseloste

Kohteen tyyppi

RS-kohde

Kaupat kohteesta voidaan tehdä samantien, kun rakentaminenkin on käynnissä. Koska kyseessä on RS-kohde, maksat kohteesta valmistumisasteen mukaan.

Aloitusaika

?

?

Valmistumisaika

Q1-2018

Helmikota valmistuu alkuvuodersta 2018. Siinä on silloin kaikki valmiina.

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle