1. Tutustu
3. Varaa
As Oy Jyväskylän Kotometsä

Sekametsä 25, Mannisenmäki, Palokka

Miltä kuulostaisi koti upouudessa lähiössä keskellä vehreintä Jyväskylää? Nyt Rogelkodeilla on rakenteilla yhdeksän huoneiston kaunis puurivitalo Mannisenmäen luonnonkauniille alueelle hyvien yhteyksien päähän.  

Rogel rakentaa Sekametsän päässä olevalle tontille yhdeksän huoneistoa kauniiseen puurivitaloon. Asunnot on suunniteltu sujuvasti rinnemaisemaan sulautuviksi, ja mäen alla metsän takana siintää Tuomiojärvi.

Asunnot ovat kahdessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuoneita, kodinhoitohuone ja saunatilat. Päätyasunnot ovat muita asuntoja hieman kookkaampia, ja niissä on erillinen eteinen. Alakerran aulasta pääsee portaita pitkin yläkertaan, jossa on 1–2 makuuhuonetta lisää, vessa sekä yhdistetty keittiö- ja olohuone.

``
Jyväskylän uusinta asuinaluetta Mannisenmäkeä voi kuvata vain yhdellä sanalla – luonnonkaunis. Vehreälle mäelle rakennettava asuinalue sijaitsee kahden järven välissä. Parvekkeen alapuolella kuusimetsän takana siintää Tuomiojärvi, ja mäen itäpuolella on Palokkajärvi lukuisine uimarantoineen ja harrastusmahdollisuuksineen.

Toisessa kerroksessa makuuhuoneiden puolella seinustaa hallitsee upea parveke, jossa voi ihastella alla suhisevaa kuusimetsää. Isot ikkunat tuovat valoa koko huoneistoon.

Harjakattoinen rakennus on ulkopuolelta tummaksi käsiteltyä puuta, jota on koristeltu punaisilla ja vaaleilla yksityiskohdilla. Pihalla on parkkipaikka ja lapsille leikkikenttä. Jokaiselle osakkaalle kuuluu oma autokatospaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu lisäksi lämmin varasto sisätiloissa ja kylmä varasto etuoven ulkopuolella ensimmäisessä kerroksessa.

Palvelut lähellä

Mannisenmäellä palvelut ovat kävelymatkan päässä, sillä Palokankeskus on alle kilometrin päässä. Keskuksessa ovat kaikki tarvittavat kaupalliset palvelut. Kompleksissa on kaksi suurta ruokakauppaa, apteekki, ravintoloita, vaatekauppoja, rautakauppa, huonekalukauppoja, parturipalveluita sekä Alko Prisman yhteydessä.

Valtatie 4:n toisella puolen on ABCasema, josta löytyy matkalaisille ravintolapalvelut. Jos yöllä tulee nälkä tai maito on loppunut jääkaapista, aseman Sale ja ravintola palvelevat asiakkaita keskiyöhön saakka. Palokkajärven pohjoispuolella on Palokan keskusta palveluineen. Torin lähistöltä löytyvät niin terveyskeskus, kirjasto kuin lukuisat urheilukentät.

Kouluillekaan ei ole pitkä matka: Palokassa on jopa valinnanvaraa, ja eteläpuolella Mannilassa sijaitsee Mankolan yhtenäiskoulu. Päiväkoteja löytyy lähistöltä useita. Lähimmät ovat Palokankeskuksen toisella puolen vajaan kilometrin päässä Mannisenmäestä. Mannisenmäen alueelle on varattu tontti päiväkodille ja paikalle on suunnitteilla esiopetuksen lisäksi alakoulun 1–2-luokat.

Kulkuyhteydet kaupungin keskustaan ovat erittäin sujuvat. Autolla hurauttaa keskustaan kymmenessä minuutissa suoraa tietä, eikä julkisen liikenteen käyttäjällä matkaan kulu kuin 20 minuuttia. Valtatie 4 kulkee aivan vierestä, joten yhteydet ovat oivalliset joka puolelle Suomea.

``
Palokastahan löytyy kaikki mahdolliset palvelut ihan muutaman kilometrin säteellä. Koulut, kaupat, apteekit, terveyskeskukset ja päiväkodit. Itse käyn nykyään tosi harvoin Jyväskylän keskustassa. 15-vuotias poikamme kulkee kaveriporukassa iltaisin tuolla raitilla ja koskaan ei ole mitään vakavampaa tapahtunut. Joten tervetuloa Palokkaan, aikoinaan kun eka kerran Palokkaan muutin, tien risteyksessä muistan ison kyltin jossa luki ”Pappilanrinne, paikoista parhain” ja sitä se on edelleen!”

1.

Loistava sijainti

Palokankeskus ja Palokan palvelut ovat kävelymatkanpäässä. Autolla pääsee keskustaan kymmenessä ja linja-autolla 20 minuutissa. Vieressä kulkee valtatie 4. josta on pääsy kaikille isoille teille.

2.

Toimivat tilaratkaisut

Kahdessa kerroksessa olevat tilat jakavat mukavalla tavalla asuintiloja. Molemmista kerroksista on uloskäynnit, joista pääsee haistelemaan ympäröivää luontoa. Myös pesu- ja wc-tilat löytyvät molemmista kerroksista. Osaa väliseinistä voidaan vielä tarpeenne mukaan siirtää tai poistaa. Täällä todellakin on tilaa elää ja asustaa – niin sisällä kuin pihallakin.

3.

Luotettava rakentaja

Rogel rakentajana takaa rakentamisen laadun ja hyvä kokemukset. Hyvät asiakaskokemukset puhuvat puolestaan. Me Rogelilla rakennamme kohteet vanhalla kunnon kirvesmiesmoraalilla ja -taidolla laatua kunnioittaen.

Lataa esite

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa markkinoinnin. Rekisteriseloste

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle