1. Tutustu
3. Varaa
As Oy Nurmijärven Ruispelto

Ruispellontie 1, 01900 Nurmijärvi

Myyty

Rogelkotien Nurmijärven Ruispelto on Nurmijärven keskustan tuntumaan, aivan sairaalan lähettyville rakenteilla oleva 5-kerroksinen kerrostalokokonaisuus.

Nurmijärven Ruispellon on suunnitellut arkkitehtitoimisto Kanttia2 ja kohteen urakoi Rakennusliike Rogel. Ruispeltoon rakentuu yksiöitä sekä kaksioita sekä näyttävät ja toimivat saunatilat sekä kerhotilat taloyhtiön käyttöön.

``
Jokainen pienikin yksityiskohta tehdään äärimmäisellä tarkkuudella ja perinteisen, vanhan kunnon kirvesmiesmoraalin voimalla.

Palvelut lähellä

Nurmijärven Kirkonkylä on 8000 asukkaan Nurmijärven kunnan taajama, jossa palvelut ovat lähellä. Kirkonkylällä onkin paljon palvelualan työpaikkoja, sekä Nurmijärven suurin yritysaluetta, Ilvesvuorta, rakennetaan helppojen kulkuyhteyksien päähän moottoritien varteen.

Nurmijärven Ruispelto sijaitsee aivan Kirkonkylän palveluiden tuntumassa, ja läheltä löytyvät muun muassa kirjasto, elokuvateatteri, kauppoja, koulut ja paljon muuta. Ja jos shoppailuhimo iskee suuremmin, ei Helsinkiinkään ole pitkä matka!

``
Kohteen loistava sijainti tarjoaa upeat näköalat järvimaisemaan. Voit katsella terassiltasi, kuinka risteilyalukset lipuvat ohitse.
Lisätietoja kohteesta

Jätä tietosi, soitamme sinulle