1. Tutustu
3. Varaa
As Oy Nurmijärven Venla

Venlantie 7, 01900 Nurmijärvi

Myyty

Nurmijärven Venla sijaitsee osoitteessa Venlantie 7, 01900 Nurmijärvi. Kerrostaloasuntojen rakentaminen aloitettiin tammikuussa ja kohteen on määrä valmistua elokuussa 2016. Kohteessa on 25 asuntoa, joista 12 on kaksioita ja 13 yksiöitä.

Nurmijärven Venlan on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Arkadi Oy ja kohteen rakennuttaa Rakennusliike Rogel. Projektin johtaa Ostrocont Oy. Asunnot myy ja vuokraa Kiinteistötahkola. Käytännölliset ja halutut asunnot on suunniteltu alueen ympäristöä ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Kaikki kohteen asunnot on tällä hetkellä myyty.

Nurmijärven Kirkonkylä on 8000 asukkaan Nurmijärven kunnan taajama, jossa palvelut ovat lähellä. Kirkonkylällä onkin paljon palvelualan työpaikkoja, sekä Nurmijärven suurin yritysaluetta, Ilvesvuorta, rakennetaan helppojen kulkuyhteyksien päähän moottoritien varteen.

Nurmijärven Venla sijaitsee aivan Kirkonkylän palveluiden tuntumassa, ja läheltä löytyvät muun muassa kirjasto, elokuvateatteri, kauppoja, koulut ja paljon muuta. Ja jos shoppailuhimo iskee suuremmin, ei Helsinkiinkään ole pitkä matka!

Lisätietoja kohteesta

Jätä tietosi, soitamme sinulle