Ennakkomarkkinoinnissa, aloitus 11/2018

As Oy Savulahden Vilho

Jyväskylään, Tuomiojärven rantamaisemiin rakentuu upouusi Savulahden asuinalue. Rogelkodit rakentaa alueelle viisikerroksisen kerrostalon, Savulahden Vilhon. Metsineen ja järvineen Savulahden alue on pala kauneinta Jyväskylää, palveluineen ja liikenneyhteyksineen kuin osa toimivinta kaupunkielämää.

Lusikkakatu 6,
40270 Palokka

Sopii lapsiperheelle

Aktivoiva piha ja ympäristö

Palveluiden äärellä

Vilho seisoo Savulahden reunalla katsoen rannan yli Tuomiojärvelle. Vilhon viiden eri kerroksen kodit vaihtelevat kooltaan 30m2 ja 85m2 välillä ja toivottavat tervetulleeksi niin pariskunnat, perheet kuin varttuneemmatkin asujat. Aivan Vilhon kylkeen rakentuu päiväkoti-koulu ja alueelle on tehty varaukset virkistysalueille ja -reiteille. Bussipysäkit ja kevyen liikenteen väylät sijaitsevat aivan vieressä.

Savulahden Vilholta on matkaa Palokankeskukseen alle 1,5 kilometriä. Palokankeskuksesta löytyvät palvelut hypermarketeista ravintoloihin, rautakaupasta pankkipalveluihin. Savulahdesta kohti Jyväskylää lähdettäessä kahden kilometrin päässä vastaan tulee Laajavuori. Laajavuoressa sijaitsevat laskettelukeskus Laajis, frisbeegolfradat, maasto- ja alamäkipyöräilyreitit ja suositut ulkoilumaastot. Laajavuori toimii myös useiden kansainvälisten urheilutapahtumien tapahtumapaikkana.

Kokonaisuutena Savulahden Vilho on komea ja kätevä. Lapset viihtyvät viereisessä päiväkoti-koulussa aina neljänteen koululuokkaan asti, ostoksille pääsee kävellen ja mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon ovat rajattomat. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset – reissuun pääse jo omalta kotipihalta.

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa markkinoinnin. Rekisteriseloste

Kohteen tyyppi

RS-kohde

Kaupat kohteesta voidaan tehdä samantien, kun rakentaminenkin on käynnissä. Koska kyseessä on RS-kohde, maksat kohteesta valmistumisasteen mukaan.

Aloitusaika

11-2018

Savulahden Vilhon arvioitu aloitusaika on marraskuun 2018 aikana.

Valmistumisaika

Kesä 2019

Savulahden Vilhon arvioitu valmistumisaika on kesällä 2019.

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle