Villa Kotaniemi

Miltä tuntuisi asua omassa hirsi- tai puuparitalossa aivan järvenrannan tuntumassa? Olisiko mukavaa, että kotisi olisi samalla aivan palveluiden lähellä? Rogelkodeilla on valmisteilla Kotaniemenkujalle hirsirunkoinen ja puurunkoinen paritalo, Villa Kotaniemi.

Kotaniemenkuja 11,
40800 Vaajakoski

Kaunis rantamaisema

Palveluiden äärellä

Avarat pohjaratkaisut

Hengittävä ja ekologinen talo ei ole enää omakotiasujien etuoikeus. Rogelkodeilla on rakenteilla hirsinen ja puinen paritalo Kaunisharjun alueelle Jyväskylän Vaajakoskelle keskelle kauneinta järviluontoa.

Hirsitalon rakentamisessa käytetään laadukasta Mammuttihirren lamellihirttä, joka on tiivein mahdollinen tapa rakentaa hirsitalo. Näin upealle paikalle ei moni keskisuomalainen kotiaan saa. Tutustu lisää.

Kaunisharjussa ja lähialueella on loistavat kalastus-, ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Kesäpäivänä aurinko lämmittää omalla terassilla ja saunailta voi jatkua loputtomiin. Talvella voi mennä pilkille Leppäveden poukamiin ja syvänteisiin ja vaeltaa hiihtoladuilla järven selällä tai Savonmäen pururadoilla. Järven rannoilla riittää hyviä kävelypolkuja ja aivan vieressä voi ihailla Keitele-Päijänne kanavalla kulkevia aluksia. Läheltä löytyvät myös venelaituri, uimaranta ja pallokenttä.

Koulu, päiväkoti ja terveyskeskus löytyvät Vaajakosken keskustasta vain kahden kilometrin päästä. Suuri osa tarvittavista palveluista on saavutettavissa joukko-liikenteellä ja kevyellä liikenteellä. Kymmenen kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu kuntoilumielessä pyörällä. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee bussilinja 2 Jyväskylään pari kertaa tunnissa. Kaupungin palveluihin ja työpaikkoihin on vain vartin ajomatka, mutta moottoritien humina ei yllä Kaunisharjuun asti.

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa markkinoinnin. Rekisteriseloste

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle