Villa Kotaniemi

Miltä tuntuisi asua omassa puuparitalossa aivan järvenrannan tuntumassa? Olisiko mukavaa, että kotisi olisi samalla aivan palveluiden lähellä? Rogelkodit on rakentanut Kotaniemenkujalle puurunkoisen paritalon, Villa Kotaniemi.

Kotaniemenkuja 11,
40800 Vaajakoski

Kaunis rantamaisema

Palveluiden äärellä

Avarat pohjaratkaisut

Hengittävä ja ekologinen talo ei ole enää omakotiasujien etuoikeus. Rogelkodit on rakentanut puisen kaksikerroksisen paritalon Kaunisharjun alueelle Vaajakoskelle, keskelle kauneinta järviluontoa, jonka Ikkunoista avautuu järvimaisema suoraan Leppäveteen. Näin upealle paikalle ei moni keskisuomalainen kotiaan saa.

Pohjapiirros, Talo A, 2.krs
Pohjapiirros, Talo A, 1.krs
Asunto 1

Asunto 2

Asunnon tiedot

Osoite: Kotaniemenkuja 11, 40800 Vaajakoski

Tyyppi: 4H+K+S 104 hum2 +4m2 (var)

Myyntihinta: 

Velaton hinta: 299 000 €

Lainaosuus:

Arvioitu vastike: – €/kk

Suuri osa tarvittavista palveluista on saavutettavissa joukkoliikenteellä ja kevyellä liikenteellä. Kymmenen kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu kuntoilumielessä pyörällä. Lähimmältä bussipysäkiltä kulkee bussilinja 2 Jyväskylään pari kertaa tunnissa. Jyväskylän palveluihin ja työpaikkoihin on vain vartin ajomatka.

Koulu, päiväkoti, terveyskeskus, uimahalli ja urheilukenttä löytyvät Vaajakosken keskustasta vain kahden kilometrin päästä. Vaajakosken keskustassa löytyy myös, S-market, K-market, Alko, apteekki, lemmikkieläinkauppa ja Pandan tehtaanmyymälä.

villa-kotaniemi-webkuva-1
villa-kotaniemi-webkuva-6
villa-kotaniemi-webkuva-2
villa-kotaniemi-webkuva-7
villa-kotaniemi-webkuva-4
villa-kotaniemi-webkuva-9
villa-kotaniemi-webkuva-12
villa-kotaniemi-webkuva-8

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa markkinoinnin. Rekisteriseloste

Kysy lisää asunnoista

Jätä tietosi, soitamme sinulle