Rogelkodin idea

Rogelkodit rakennetaan aina kunnollisista rakennusmateriaaleista parhaille paikoille. Ajattelemme, että koti on paikka johon kannattaa panostaa ja jonka täytyy kestää sekä mukautua elämän muuttuvissa tilanteissa. Siksi rakennamme aina koteja, joissa on läsnä asumisen laatu ja sijainnin helppous. Kun asut Rogelkodissa, tiedät että kotisi on kunnossa.

1.

Aina kauniilla paikalla
Rogelkodit sijaitsevat aina palveluiden lähettyvillä kauniilla paikoilla. Panostamme erityisen paljon tonttien sijaintiin. Jo tontin hankkimisvaiheessa mietimme paljon, millaista kyseisellä paikalla olisi asua.

2.

Tehty kestämään sukupolvelta toiselle
Rogelkodit on tehty kestämään ”isältä pojalle”. On ylpeyden aihe rakentaa taloja, jotka kestävät aikaa niin materiaaleiltaan kuin esteettisesti. Ajatuksemme on, että ostamasi Rogelkoti voi jatkaa samassa suvussa useammankin sukupolven ajan.

3.

Kestäviä järkiratkaisuja
Rogelkotien pohjaratkaisujen suunnittelussa käytämme ainoastaan ammatti-arkkitehtejä, jotka tietävät hyvin tarkasti miten kodista saa myös käytännöllisen. Koska tiedostamme toimivan arjen kotona perustuvan järkeviin pohjaratkaisuihin, haluamme kodin olevan kauniin muotonsa lisäksi käytännöllinen.

4.

Avaimet käteen
Rogelkodit sisältävät aina kaiken. Kun saat talosi avaimet käteen, se tarkoittaa kaiken olevan valmista – voit alkaa elämään ja nauttimaan uudesta kodistasi. Rogelkoti sisältää tontin, rakennukset valmiina sekä valmiiksi tehdyt pihat. Tässä kohtaa avaimet käteen- konsepti on viety aivan uudelle tasolle.

Liity sisäpiiriin

Saat tiedon myyntiin tulevista asunnoista jo hyvissäajoin ennen muita ja pääset keräämään parhaat päältä.

1h2h3h4h+
Keski-SuomiEtelä-Suomi