1. Tutustu
3. Varaa
As Oy Jyväskylän Kaunisharju

Kotaniementie 5, 40800 Jyväskylä

Myyty

Rogelkotien Kaunisharjun rivitalo sijaitsee osoitteessa Kotaniementie 5, Jyväskylä. Se käsittää 4 huoneistoa, joista suurin on lähes 100m2. Tontti sijaitsee Jyväskylän Leppäveden järvimaisemissa etelärinteessä ja avara 2161m2 tontti rajoittuu kahdelta sivultaan puistoalueeseen.

Kaunisharjun rivitalon on suunnitellut arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä ja kohteen urakoi Rakennusliike Rogel. Hirsitoimitus on lamellihirttä ja se tulee suomalaiselta suurelta hirsivalmistajalta. Jokainen pienikin yksityiskohta tehdään äärimmäisellä tarkkuudella ja perinteisen, vanhan kunnon kirvesmiesmoraalin voimalla. Keittiöt tulevat Puustellin laadukkaana toimituksena ja väliseinät voidaan rakentaa joko kipsilevyillä tai hirsipaneelilla verhoiltuna.

``
Jokainen pienikin yksityiskohta tehdään äärimmäisellä tarkkuudella ja perinteisen, vanhan kunnon kirvesmiesmoraalin voimalla.

Rogelin rakentamien kohteiden perusideoina ovat laadukkuus ja ekologisuus. Kaunisharjun kohteet lämmitetään ekologisella ja energiatehokkaalla maalämmöllä ja niihin tulee maaviileävaraus. Ekologisuuden varmistaa talon hengittävä ja ympäristöystävällinen hirsirakenne. Laadukas ja energiatehokas talo kauniilla paikalla tekee elämisestä laadukkaampaa.

Laadukas asuminen muodostuu arjen helppoudesta. Kaunisharjun asuntojen yhteydessä on aina kaksi autopaikkaa asuntoa kohden, neljän auton autonkatos sekä jätekatos hyvin sijoiteltuna. Asunnoissa huonekorkeus on 2,7m – olohuoneessa ja keittiössä vielä enemmän eli 3,45m. Avarat ja käytännölliset sisätilat ovat Suomen johtavien arkkitehtien suunnittelemat, ja ne tekevät arjesta helpompaa ja asumisesta laadukasta.

Palvelut lähellä

Kaunisharju on kaunis paikka rauhoittua aivan palveluiden äärellä. Kaunisharjun asuinalue sijaitsee lähellä Leppäveden rantoja ja Vaajavirran yläjuoksua. Kohteen sijainti tarjoaa upeat näköalat järvimaisemaan. Alueella on loistavat kalastus- ja ulkoilumahdollisuudet, sekä alueen päästä löytyy venelaituri. Lisäksi läheisyydestä löytyvät Vaajakosken palvelut, Janakan koulu ja päiväkoti, sekä toimivat bussiyhteydet.

``
Kohteen loistava sijainti tarjoaa upeat näköalat järvimaisemaan. Voit katsella terassiltasi, kuinka risteilyalukset lipuvat ohitse.

1.

Hyvä sijainti

Kaunisharjun hirsirivitalo on mitä mainioimmalla sijainnilla. Vaajakosken keskuksen palvelut ovat todella lähellä, kuten päiväkoti ja koulukin.

2.

Kunnon rakennusmateriaalit

Kaunisharjun rivitalo on rakennettu hirrestä, kaiteet on kunnon rautaa ja sisäpinnat laatua viimeiseen vetoon saakka. Rakennusmateriaalit ovat tyylikkäitä ja kestävät hyvin aikaa ja elämistä.

3.

Luonnon helmassa

Kaunis hirsirivitalo sijaitsee aivan rannan läheisyydessä luonnonpuistikkoisen metsän reunalla. Täällä pääset asumaan lähellä palveluita, mutta silti samalla luonnon keskellä rauhoittuen. Näkymä aamupalapöydästä on silmiä hivelevä.

Kohdetta myy

Jätä tietosi, soitamme sinulle