Kuulumisia Rogelilta

Ajattelin päivittää kaikille Rakennusliike Rogelin kuulumisia. Kevät on tullut ja kiire on ollut meilläkin kova joka rintamalla. On hienoa, että ainakin joltakin osalta myös rakennusala vetää tällä hetkellä varsin mukavasti ja yritykset sekä yksityiset ihmiset ovat kiinnostuneita laadukkaasta rakentamisesta.

 

Uusina kohteina meillä on alkanut 31-paikkaisen hoivakodin urakka maaliskuussa Keski-Suomeen, kerrostalohanke Nurmijärven Venla on edennyt todella nopeasti ja se on valmis kesällä, Kaunisharjun hirsirivitaloa alamme rakentaa toukokuussa, ja elokuussa aloitamme 16 asunnon luhtitalon jonka suunnittelu on täydessä vauhdissa.

 

Tämän lisäksi olemme ehtineet jo saada valmiiksi useampia erilaisia projekteja talven aikana. Olemme saaneet Rogelille hienon rakennusalan ammattilaisten joukon, jotka tuottavat laadukasta rakentamista erityisesti Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Rogelin asenne ja työn jälki on saamani palautteen mukaan toiminut erittäin hyvin myös rakennuksilla. Myös yhteistyökumppaneiksi on valikoitunut Suomen parhaita toimijoita.

 

Tuntuu, että tästä on hyvä jatkaa kesää kohden ja kohti uusia projekteja.