Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Rogel Group Oy
Veturitallinkatu 6
40100 JYVÄSKYLÄ
Y-tunnus 2771572-7
Puh: +358 50 911 6614

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Tuukka Palokangas
Puh: +358 40 192 3933‬

3. Rekisterin nimi
Rogel Group Oy asiakasrekisteri.

4. Käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon.

5. Rekisterin tietosisältö
Rogel Group Oy asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria sekä lupa markkinointimateriaalin lähettämiseen.

Omia tietoja voi korjata suoraan asiakastilin hallinnasta tai ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan Rogel Group Oy -verkkosivun tarjouspyyntolomakkeesta, rekisteröintilomakkeesta ja asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietojaan ottamalla yhteyssä Rogel Group Oy rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rogel Group Oy ei luovuta rekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käyttöoikeus on vain Rogel Group Oy palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.